Bejaro 05.08.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Muszę wybrać kolor tynku , bardzo proszę o zdjęcia domów o elewacji w kolorach: Kabe K10010,K10020 myślę też o K10070 ale chyba zbyt ciemny.... Na podstawie wzornika trudno się zdecydować ma być ciepły kolor śmietanowy lub wanilia jasna. Nic nie znalazłam a jak jest to zdjęcia się już nie wyświetlają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszko 06.08.2015 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Takie małe info w temacie KABE.Brałem kabe na dwie ściany,dwa różne kolory tynku silikonowego. Stwierdzam że kolory na wzornikach są o wiele ciemniejsze(intensywniejsze) niż gotowego tynku na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelina_kusmier 06.08.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Mówisz, że o wiele bardziej ciemne? A czyje to były wzorniki? Bo jeśli nie były to jakieś w pełni profesjonalne, to nie ma co się dziwić, że wyszło inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts