elnino1981 05.08.2015 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Witam, Mam problem z szczelnością głowicy baterii (poniżej załączona fotka) czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jaki to jest typ ??? Ewentualnie gdzie kupić??? bo jest trochę nie typowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 05.08.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, Mam problem z szczelnością głowicy baterii (poniżej załączona fotka) czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jaki to jest typ ??? Ewentualnie gdzie kupić??? bo jest trochę nie typowa... Typowa głowica kulowa - wymień na dobrą markową ceramiczną - typ ten sam i będzie dobrze - ponadto na wejściu do baterii zastosuj filtr bo wodę masz kiepskiej jakości Poszukiwanie w internecie Głowica ceramiczna Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez CityMatic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elnino1981 13.08.2015 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Niestety, sprawa nie jest taka prosta zjeździłem pół Poznania, w żadnym specjalistycznym sklepie instalacyjnym (włączając duże markety budowlane) nie mieli takiego typu głowicy, w internecie też ciężko znaleźć... Poniżej fotki z suwmiarką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elnino1981 18.08.2015 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Witam, problem udało mi się rozwiązać w w własnym zakresie, w 1/2 litra wody rozpuściłem odkamieniacz i wrzuciłem do niego na 1h felerną głowice, po ponownym montażu głowica już cieknie i kręci się dużo swobodniej, prawdopodobnie wnętrze pokryło się kamieniem i nie zamykało się na 100% Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts