morek 05.08.2015 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Mam pytanie, ile płaciliście za zrobienie wylewki? Chodzi mi o robociznę no i materiał również (jaki)? Czy opłaca się dać za samą robociznę 10zl/m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ek_ge 07.08.2015 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Zachęcam do zapoznania się z ofertą profesjonalnej firmy, która wykonuję prace tylko na dobrych i sprawdzonych produktach - Solidna Ekipa Lafarge. Produkt wraz wykonaniem dostępne są już od 21zł za m2. Cena zależna jest od miejsca wykonywanej usługi więc najlepiej dowiedzieć się bezpośrednio u przedstawiciela pod numerem: 22 250 22 43 bądź wypełniając formularz kontaktowy na stronie http://solidnaekipa-lafarge.pl/ W razie pytań jestem do dyspozycji.Marek TucholskiOnline Ekspert marki Lafarge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacks 05.10.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Witam Ale Jakiej Wylewki !? Wszystko zależy na co stawiasz Na Jakość czy na cenę ?? jak chcesz dobrze nie będzie tanio podobnie w cem/anhy Mam pytanie, ile płaciliście za zrobienie wylewki? Chodzi mi o robociznę no i materiał również (jaki)? Czy opłaca się dać za samą robociznę 10zl/m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 05.10.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 mnie robili 3 tygodnie temu 80m2 dałem 2200 zł przywieżli wszystko ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacks 05.10.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Cementowe ?mnie robili 3 tygodnie temu 80m2 dałem 2200 zł przywieżli wszystko ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 11.10.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Cementowe ? tak tak cementowe , przepraszam nie dopisałem , teraz idą już płytki na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 22.02.2016 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 (edytowane) Mam pytanie, ile płaciliście za zrobienie wylewki? Chodzi mi o robociznę no i materiał również (jaki)? Czy opłaca się dać za samą robociznę 10zl/m2? najbardziej sie oplaca podjechac na budowe i zobaczyc jak wylewki beda wygladaly za te 10zl/m2.z punktu widzenia posadzkarzy cena nie adekwatna do cieżkiej naszej pracy,chyba,że w firma placi pracownikom "na piwo i paczke fajek"w okolicy Plocka jest kilka takich firm w ktorych jest patologia,ktora zmienia sie co pare dni,no ale to ludzie niektorzy zamiast wygnac takich artystow po godzinie pozwalaja konczyc im prace i placa pieniadze.zazwyczaj pozniej jest juz za pozno Edytowane 22 Lutego 2016 przez teka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ek_ge 28.02.2016 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Zgadzam się, lepiej nie kierować się tylko najniższą ceną, ale również doświadczeniem ekipy budowlanej oraz jakością produktów. Pozdrawiam Marek Tucholski Online Ekspert marki Lafarge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts