młoda___ 05.08.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Niedawno dość pochopnie zakupiłam wiszącą szafkę łazienkową do samodzielnego montażu sprawdzając wyłącznie jej wymiary. Na ścianie w łazience mam kafelki i chciałabym skorzystać z otworów po poprzedniej (zdezelowanej już) szafeczce. Niestety, aby "poprawnie" zamontować zakupioną szafkę brakuje mi około jednego centymetra z każdej strony. Według instrukcji szafkę powinnam zamontować na metalowym elemencie w kształcie litery "L", który z jednej strony mocowany jest do bocznej ściany półki z drugiej strony do ściany. Nie mam pojęcia w jaki sposób mogłabym zyskać dodatkowy centymetr. Za wszelkie rady będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 11.08.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 A czy umiesz wstawić zdjęcie "nieszczęsnej" szafki ( z profilu ) ? IKEA ? = poraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts