adkwapniewski 06.08.2015 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Uszczelniłem przejściówkę od wiatraka - powinienem to zrobić przy montażu , montowałem kocioł sam ... Gdyby kocioł montował "fachura" pewnie zauważył by od razu i tematu by nie było - wiercenia korony również ... Cegły latem tak - zimą zobaczymy Dlaczego zawsze "robicie wojenki" , czy nie może być tak że zieloni, niebiescy,czerwoni i inni kolorowi nie mogą normalnie sobie popisać ? Co do Karoka65 (Wiesław) , to nigdy nie zostawił mnie bez pomocy - nawet nad planowo pomógł , ostatnio już nie chciałem Go "naciągać" (zasobnik przeżył i działa ) Zadowolony będę jak osiągnę 2kg/d dla cwu być może na innym sterowniku, innym palniku albo/i z "duszą" w kociołku Choć teraz powoli schodzę poniżej 50PLN/miesiąc Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts