sisco 06.08.2015 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Witam serdecznie, Szykuje się do remontu domu - chciałem również sprawić mu ogrodzenie. Działka tj. dom + ogród ma 70 ar powierzchni. W jaki sposób radzilibyście to ogrodzić, żeby było w miarę tanio i estetycznie? Sąsiedzi mają posadzone głównie żywopłoty ale niestety nie podoba mi się to ani nie mam ochoty co roku wyciągać piły i przycinać. Pozdrawiam,Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 09.08.2015 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Witaj , wszystko zależy ile chcesz na to przeznaczyć kasy . Najtaniej w kosztach na pewno wyniesie siatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owczarek 11.08.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Witam serdecznie, Szykuje się do remontu domu - chciałem również sprawić mu ogrodzenie. Działka tj. dom + ogród ma 70 ar powierzchni. W jaki sposób radzilibyście to ogrodzić, żeby było w miarę tanio i estetycznie? Sąsiedzi mają posadzone głównie żywopłoty ale niestety nie podoba mi się to ani nie mam ochoty co roku wyciągać piły i przycinać. Zgadzam się z przedmówcą, najtańsza będzie siatka pleciona. Możesz się także zastanowić nad siatką zgrzewaną, która wyglądem przypomina panele ogrodzeniowe, ale jest od nich tańsza. Ekonomicznym rozwiązaniem jest położenie siatki na bokach i tyłach domu, natomiast od reprezentatywnej strony od frontu posesji polecam wybrać droższe ogrodzenie panelowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek1979 11.08.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 No tak, siatka za pewne jest najtańszym rozwiązaniem tej kwestii, ale po jakimś czasie traci na wyglądzie/bezpieczeństwie- staje się luźna i można ją odgiąć.Ogrodzenie panelowe z drugiej strony jakoś za bardzo też nie jest estetyczne. Nie myślałeś o jakimś kutym albo murowanym?? Wiadomo będzie drożej, ale przynajmniej estetyczniej i solidniejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts