seedmenn 06.08.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Witam serdecznie. Zabieram się do kupna pralki do łazienki. Ze względu na zabudowę muszę ograniczyć pralkę do 45 cm głębokości. Przeglądając internet oraz odwiedzając sklepy ze sprzętem AGD postanowiłem wybrać model Samsunga albo Boscha. Powiedzcie czym się sugerować wybierając model. Która z tych firm jest lepsza (nie chodzi raczej o cichość pracy a bardziej o bezawaryjność). Budżet jaki chciałem przeznaczyć na zakup pralki to 1300 zł. Których z poniższych modeli jest warty uwagi:Samsung:Samsung WF60F4E0W0WSamsung WF60F4E3W2W Bosch:Bosch Serie 6 VarioPerfect WLK20260PLBosch Serie 6 VarioPerfect WLK24260PLBosch Serie 6 VarioPerfect WLK24240PL Proszę bardzo o pomoc oraz rady. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebastianQ 06.08.2015 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Witaj, Wszystkie trzy pralki marki Bosch należą do tej samej platformy, są produkowane w naszej własnej fabryce w St.Petersburgu, są bardzo wytrzymałe, jak na Boscha przystało. Pierwsza osiąga maksymalnie 1000 obrotów, druga i trzecia 1200 obrotów. Polecam model WLK24240PL. Urządzenie posiada AquaStop, system z dożywotnią ochroną przed zaleniem i ubezpieczeniem od kosztów remontu (nawet u sąsiadów piętro niżej). Zachęcam do odwiedzenia strony http://www.varioperfect.pl i skorzystania z konfiguratora, który bardzo łatwo pozwala wybrać pralkę, dostosowaną do swoich potrzeb. Co ważne, nie trzeba się na pralkach znać, żeby go używać. Pozdrawiam, Sebastian K z działu komunikacji BSH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefan_ems 06.08.2015 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Witam serdecznie. Zabieram się do kupna pralki do łazienki. .... Pozdrawiam ! Nie wiem jak pralki, ale mam zmywarkę siemensa, matka ma boscha, i powiem Ci, ze różnicy nie widać, nie słychać i nie czuć. Na zewnątrz trochę inny design a w środku (przynajmniej to co widać) idealnie to samo. Nawet nie starali się tego poróżnić. Owszem, marki różne, montownie różne a komponenty od jednego chińskiego dostawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus01 08.08.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 bez znaczenia..... kiedys bosch dzisjaj to co ma lepsza cene bo wodotryski sa drogie i nie warte dopłaty. nie korzysta się z nich.ważne - srodki piorące, miekka woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateuszratajczyk 10.08.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 a do zabudowy ma też pralki electrolux http://www.ceneo.pl/16632274 to sprawdzona firma. Sam mam kilka sprzętów od nich i są bardzo dobrej jakości. Nie ma się zbytnio do czego przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateoSs 03.12.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Ja mam boscha i jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 03.12.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 ja mam samsunga jakiegoś buble czy coś takiego żona zachwycona jakością prania , przy wirowaniu jedynie bardzo gwiżdże bo silnik chyba na szczotkach reszta super drugi rok już leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyde 31.05.2016 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Bosh może? Bo samsung to jest drogi za samą reklamę. Pozdrawiam Witam serdecznie. Zabieram się do kupna pralki do łazienki. Ze względu na zabudowę muszę ograniczyć pralkę do 45 cm głębokości. Przeglądając internet oraz odwiedzając sklepy ze sprzętem AGD postanowiłem wybrać model Samsunga albo Boscha. Powiedzcie czym się sugerować wybierając model. Która z tych firm jest lepsza (nie chodzi raczej o cichość pracy a bardziej o bezawaryjność). Budżet jaki chciałem przeznaczyć na zakup pralki to 1300 zł. Których z poniższych modeli jest warty uwagi: Samsung: Samsung WF60F4E0W0W Samsung WF60F4E3W2W Bosch: Bosch Serie 6 VarioPerfect WLK20260PL Bosch Serie 6 VarioPerfect WLK24260PL Bosch Serie 6 VarioPerfect WLK24240PL Proszę bardzo o pomoc oraz rady. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konbed1121 05.06.2016 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 a moim zdaniem samsung, zawsze mnie bawi - argument "płacisz za reklamę", od 3 lat mamy zmywarkę Samsung DW-BG970Bi jest bez zarzutu, a kolejny mit, to że po 2 latach użytkownia jest do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad.agaskar 06.06.2016 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 ja w domu mam pralkę samsunga i nie narzekam. Pralka jak pralka, działa jak ma działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts