zal2000 07.08.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Witam serdecznie Czy ktoś z was mieszkających na podkarpaciu (najlepiej okolice Jarosławia) posiada w swoim domu pompę ciepła. Jeśli tak To jakie macie doświadczenie, jakiej firmy i czy zdecydowalibyście się ponownie na tego typu inwestycję. Z góry dziękuję za odpowiedź Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niedowiarek 08.08.2015 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Na podkarpaciu powinieneś zlokalizować sporo pomp z jasielskiego Thermogolv-u. Swego czasu rozpatrywałem montaż Siriusa i pofatygowałem się do Jasła. Kilka sztuk na pewno jest zainstalowanych w Mielcu. Ostatecznie zamontowałem tańszą pompę PPC. Rozważałem też Ochsner-a, którego ofertę miałem za płotem, ale jeszcze drożej niż Sirius. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
schizo85 18.08.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 W Jarosławiu masz autoryzowanego instalatora Panasonica. ZHUP 'TERMSTAL' s c. J. Bąk, M. PiśkoUL. KRAKOWSKA 3337-500 - JAROSŁAW16 623 35 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts