Adik50 07.08.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam . Właśnie wczoraj przyszła babka z energetyki aby przejść z enea do energa bo gwarantują stałą cena na 4 lata i [ kończy się umowa ] - po 0,25 gr netto kwh .[ Nie wiem ile dodatkowych opłat jest ] Pytanie 1 czy miał ktoś z nimi do czynienia ? żeby nie dać wtopy! I drugie pytanie co do sensu czy G12 czy G 11 . Mam 2 liczniki w 1 55/45 % noc dzień i 2 licznik 35/65% noc dzień . W tym drugim to chyba bardzo kiepsko to wygląda i mam zamiar zrezygnować z 2 taryfy Po przeliczeniu wychodzi mi ; 1 - 0,50gr w 2 - 0,57 gr za kwh średnio z dodatkowymi opłatami Co koledzy na to?Czy może mi ktoś wyliczyć średnią cenę 1 kwh z dodatkowymi wszystkimi opłatami na podstawie swojego rachunku jedno taryfowego gdzie cena netto wynosi 0,25gr ? Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez Adik50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 09.08.2015 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Poczytaj i zastanów się : http://wyborcza.biz/pieniadzeekstra/1,143372,17484332,Lekcja_Energi__Oszczedz_300_zl__zeby_zaplacic____450.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbich70 09.08.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Poczytaj i zastanów się Mamy pomieszanie z poplątaniem i absurdalne promocje polegające na obniżaniu cen prądu, dowalaniu klientom horrendalnych opłat handlowych, a potem na łaskawym zwalnianiu ich na chwilę z tych opłat. Boję się, że im bardziej popularna będzie usługa zmiany dostawcy prądu, tym bardziej firmy będą szły w tym właśnie bałamutnym kierunku. Ale i tak zwolennicy teorii spiskowych uznają, że jest to tzw. "artykuł sponsorowany"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts