D0ti_01 08.08.2015 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Witam.Jak wymienić ścianę drewnianą na murowaną i jaki materiał proponujecie na wymianę.ściana jest nośna i potrzebuję ją wymienić conajmniej do wysokości piętra. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 08.08.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 My proponujemy udać się do jakiegoś osobnika z uprawnieniami projektowymi, on zrobi inwentaryzację stanu faktycznego i o ile się da - przebudowy. Wstępnie też bym się udał do gminy czy można takie prace przeprowadzić /może np narzucać plan zabudowy tylko możliwość budowy domów drewnianych - tak sobie żartuję - bo gminy mają różne pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D0ti_01 08.08.2015 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 to wiem, chodzi mi o ogólną informacje żeby mi głupot nie nagadali. Dziękuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts