andrre 08.08.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Tak jak w tytule. Mam ściany z płyt gipsowo - kartonowych i chcę zacząć montować listwy PCV. Pytanie: na kołki ? Tylko jakie? A może na klej? Co porodzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus01 08.08.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Tak jak w tytule. Mam ściany z płyt gipsowo - kartonowych i chcę zacząć montować listwy PCV. Pytanie: na kołki ? Tylko jakie? A może na klej? Co porodzicie? Sam się nie raz zastanwaiałwm jak to zamontowac. Mam na wkręty do GK, te czarne. teraz myślę że lepiej na klej - czyściej, nie pyli to, szybciej chyba itd ./... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrre 25.08.2015 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Zwykłe czarne wkręty do płyt kartonowo - gipsowych okazały się być najlepszym i najtańszym jednocześnie rozwiązaniem. Mam nadzieję, że pomogłem tym postem innym użytkownikom. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 25.08.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Ja bym doradził montaż łączony - Klej (Do listew montażowy Soudal 100A ) i wkręty za pośrednictwem mocowań do GK Zarówno jedno jak i drugie ze sobą współpracuje i trzyma się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts