lokator83 09.08.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Witam. Jaki kocioł gazowy dwufunkcyjny z zamkniętą komorą spalania wybrać do ogrzania mojego mieszkania 60m2 wysokiego na 2.70m. Mieszkanie jest na 1piętrze, budynek z cegły nieocieplony . Grzejniki stalowe- płytowe c22. Poszukuje fachowej porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saturnv 09.08.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Jeśli masz mało miejsca to polecam Vitodens 222-W.Jesli masz troszeczke więcej, to rozważ mimo wszystko jednofunkcyjny z zasobnikiem pod kotłem np. Vitodens 300-W lub 200-W + Vitocell 100B i pojemność co najmniej 120l, lub zabudowana centrala grzewcza np.:Vitodens 222-F, Vitodens 242-F, Vitodens 333-F, Vitodems 343-F.Rabaty jakie ja uzyskałem na Viessmann a to około 26-28% + umowa na 8%. Musisz szukać, a zapewne dostaniesz dobrą ofertę. P.S. Owczywiście do Twojego mieszkanai modele o najmniejszych mocach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chemz 11.08.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Witam. Ja znowu podczas montaży najczęściej spotykałem się z kotłami DeDietrich seria TWINEO EGC. Osobiście preferuje kotły stojąc , ale to jak mówią kwestja gustu i mozliwości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nt_Jun 25.08.2015 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Witam, Zapraszam do zapoznania się z ofertą marki Junkers, a w szczególności urządzeniem Cerapur Smart. Zapraszam także do kontaktu z autoryzowanym przedstawicielem marki Junkers w Pana okolicy. Adresy najbliższych punktów znajdzie Pan na stronie internetowej Junkers. Pozdrawiam,Konsultant marki Junkers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 25.08.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Witam. Jaki kocioł gazowy dwufunkcyjny z zamkniętą komorą spalania wybrać do ogrzania mojego mieszkania 60m2 wysokiego na 2.70m. Mieszkanie jest na 1piętrze, budynek z cegły nieocieplony . Grzejniki stalowe- płytowe c22. Poszukuje fachowej porady Czym do tej pory ogrzewałeś mieszkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts