jacek.zoo 10.08.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 witam, sprawa wygląda tak, w tamtym tygodniu parkieciarze skończyli lakierować parkiet, użyli lakieru chemicznego dwuskładnikowego deva. nie wiem jak to zrobili, czy puszka byla dziurawa czy co ale przy samych drzwiach do domu mam dwie budy dla psów (ochrona w czasie budowy ) i jednym z dwoch skladników pochlapali obie budy, i kawałek sciany. jedna buda z osb polakierowana lakierobejcą, druga ma dach obłożony gumoleum. sciana ocieplona i pociągnieta klejem, struktury jeszcze nie ma. czym można w prosty sposob zmyć ten lakier? nie wiem którym skłądnikiem pochlapali, ale minął prawie tydzień a to ciągle się klei. rozpuszczalnikiem czy czyms innym spróbowac? jak d asie w prosyu sposob to usunac to usune, jak nie to bede ich scigał zeby posprzatali. co o tym myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts