seledynka 10.08.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Witam wszystkich. Planuje odświeżyć moją małą kuchnie i przy okazji wymienić wszystkie fronty ,szuflady bo są z byle jakiego materialu i czyszczenie ich doprowadza mnie do szału jednak mam dylemat. Sam szkielet kuchni zostanie w brązie i pewne elementy ( np. widoczna półka na przyprawy,ścianka przy piekarniku,górna zabudowa) zostaną w tym kolorze. Nie moge ogarnąć jaki kolor dobrać by całość nie zaczęła wyglądać jak składak prosze was możecie coś doradzić? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ebb15926edd053d4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 10.08.2015 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Sorry, ale te płytki są IMHO tak paskudne że ciężko jest coś poradzić. Na ich tle wszystko będzie wyglądało kiepsko. Może rozważysz pomalowanie ich przy okazji tego odświeżania? Wtedy będzie łatwiej wykombinować zestawienie kolorów. Na gazetowym kiedyś dziewczyna pokazała własnoręcznie pomalowane płytki w łazience, takie same kwadraty. Różnica była kolosalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seledynka 11.08.2015 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Kuchnia byla robiona 8 lat temu to i gusta inne jasna sprawa że przemalowanie to żaden problem. Na tą chwile nie zdecyduje się na całkowity remont kuchni ale odświeżenie i zmiana raczej potrzebna zwłaszcza ze względu na fronty itd. Jakaś propozycja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts