lukas8686 10.08.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, na wstępie chciałbym się przywitać, czytelnikiem forum jestem od kilku lat, lecz przyszedł czas i 'problem' żeby się zarejestrować. Problem dotyczy kilku działów, ale myślę że dobrze trafiłem. Chciałbym dobudować pomieszczenie garażowo-gospodarcze, problem że wypada akurat nad całą powierzchnią szamba. Samba usunąć nie mogę. ( bardzo możliwe że w ciągu 3 lat podciągną kanalizację. Proszę o opinie czy coś takiego jest możliwe. Oczywiście chodzi o płytę fundamentową, garaż najprawdopodobniej będzie drewniany, z panelami fotowoltaicznymi na dachu. a oto projekty: z góry dzięki za pomoc. Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez lukas8686 Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203106-p%C5%82yta-fundamentowa-nad-szambem/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts