braza 11.08.2015 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Przycisk, o którym mowa w temacie to część kompletu WC Grohe Rapid SL. I jest poważny problem: przycisk, zamontowany zgodnie z instrukcją, rusza się, odstaje od ściany i po prostu jest niestabilny, no i wygląda okropnie. Czy ktoś zna może sposób, jak sobie z tym poradzić? W internecie znalazłam jeden wpis mówiący dokładnie o tym samym. Ponoć serwisant Grohe stwierdził, że: "ten typ tak ma". Mam jednak nadzieję, że można sobie jakoś z tym poradzić. Na ścianie nie będzie płytek ani żadnej innej okładziny ale wydaje mi się, że nie powinno to mieć żadnego wpływu na stabilność przycisku ... chyba że się mylę ...Prosze o jakieś rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veratoxic 24.04.2017 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Odświerzam temat ponieważ mam ten sam problem. Czy ktoś go rozwiązał? Czy to kwestia przycisku i wystarczy wymiana czy ten typ tak ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon84 29.03.2018 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Mam ten sam problem, czy ktoś zna rozwiazanie....trzeba wymienic przycisk czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts