domeldoom 11.08.2015 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Witam, jaką dachówkę ceramiczną wybrać?Nie pytam o wzór i kolor bo to rzecz gustu.Ale jak kupić by nie była zbyt droga, ale miała dobra jakość? pzdrtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony Inwestor 11.08.2015 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Mam nadzieję, że ktoś Ci tu poleci Rubin 9V, bo taką proponuje mi wykonawca, a szukając coś na jej temat nie znalazłem ani czegoś szczególnie pochwalnego ani negatywnego. Wybór koloru trochę słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 12.08.2015 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Nie ma taniej dachówki o dobrej jakości.... górna półka to Erlus, Meyer-Holsen a reszta to reszta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domeldoom 12.08.2015 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Mam nadzieję, że ktoś Ci tu poleci Rubin 9V, bo taką proponuje mi wykonawca, a szukając coś na jej temat nie znalazłem ani czegoś szczególnie pochwalnego ani negatywnego. Wybór koloru trochę słaby. Sam mam na nią ochotę Miedź, brąz lub kasztan. pzdr tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.08.2015 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Produkty firmy Roben będą dobrą alternatywą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 23.08.2015 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Ja mam czeską Tondach Stodo i jest piękna, gatunkowo też bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kridor 24.08.2015 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja mam Creaton Balance Czarna Angoba. Jestem bardzo z niej zadowolony. Cenowo przestępna i jakość wystarczająca, żeby po jej ułożeniu nie było różnicy pomiędzy nią a innymi droższymi dachówkami. Błyszczy się w słońcu (jeśli oczywiście ktoś to lubi). Kładzie się ją dobrze. Nie odstaje po ułożeniu. Jest wymiarowo duża. Moja znajoma ma Robena i niestety nie jest zadowolona. Dachówka jest na tyle krzywa, że po ułożeniu odstaje w sposób widoczny. Wg mnie ta dachówka to rozsądny wybór dla tych, których nie stać na droższe takie jak Meyer, ale też nie chcą najtańszego wyrobu (często niskiej jakości). Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez Kridor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon1972 24.08.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Mnie w sklepie w Warszawie polecili dachówkę Toza Markovic akurat, i nie narzekam. Alternatywą była staroklasztorna, też w porzo, wybór był kwestią po prostu upodobań estetycznych narzeczonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts