Władca Przysmaków 11.08.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Oceniam w skali od -5 do +5. Na pierwszy ogień...+5 Stek, w końcu można... +5 Wakacyjne menu ... w kraju i poza jego granicami+5 KULINARIA +4 Przepisy na coś słodkiego, pysznego i łatwego do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 11.08.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Jakieś oceny negatywne, jestem bardzo ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.08.2015 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Oczywiście jest tu tego w dużej ilości. Inaczej sprawę przedstawiając to cała twórczość Pana NS, czyli -5. Mogę to zobrazować za pomocą zdjęcia, tylko wyszperam jakiś serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 11.08.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Polecam postimg.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.08.2015 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Ocena zimna, bardzo zimna, zmrożona na 5 minusów.Tylko tak, bo skala do -5.http://s27.postimg.org/4em5ond37/ocena_5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 11.08.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Ocena zimna, bardzo zimna, zmrożona na 5 minusów. Tylko tak, bo skala do -5. http://s27.postimg.org/4em5ond37/ocena_5.jpg Ha, ha, ha. Dobre.... ale się uśmiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.08.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Witam smakosza, znającego przeróżne aspekty sztuki kulinarnej ... sądzę, że dałbyś sobie doskonale radę jako krytyk kulinarny może zechciał byś ocenić ? 1. Vermut Bianco (czysty) ... podany z cząstką cytryny i ... oliwkami 2. Kiełbasa "z dzika" ... rozkrajana, gotowana ? we wrzątku 3. "Powód do Dumy" (jak to inaczej nazwać ?) ... no rewolucja w całym tego słowa znaczeniu i cytat "... a jeść zdrowo po Polsku trzeba ..." Pozdrawiam niezmiernie smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.08.2015 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Witam smakosza, znającego przeróżne aspekty sztuki kulinarnej ... sądzę, że dałbyś sobie doskonale radę jako krytyk kulinarny może zechciał byś ocenić ? 1. Vermut Bianco (czysty) ... podany z cząstką cytryny i ... oliwkami [ATTACH=CONFIG]327174[/ATTACH] 2. Kiełbasa "z dzika" ... rozkrajana, gotowana ? we wrzątku [ATTACH=CONFIG]327175[/ATTACH] 3. "Powód do Dumy" (jak to inaczej nazwać ?) ... no rewolucja w całym tego słowa znaczeniu [ATTACH=CONFIG]327176[/ATTACH] i cytat "... a jeść zdrowo po Polsku trzeba ..." Pozdrawiam niezmiernie smakowicie Co mogę napisać? Nic, tylko jak "niespecjalny król życia" poczęstować się czymś odpowiednim... http://s29.postimg.org/z5jy4zpif/ns_kr_l_zycia.jpg ps zabrakło mi parówek, znaczy sie minusów do oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.08.2015 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Co mogę napisać? Nic, tylko jak "niespecjalny król życia" poczęstować się czymś odpowiednim... http://s29.postimg.org/z5jy4zpif/ns_kr_l_zycia.jpg ps zabrakło mi parówek, znaczy sie minusów do oceny Rozumiem, że ... tymi parówkami karmisz ryby w jeziorze ... jednakowoż napitku szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.08.2015 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Rozumiem, że ... tymi parówkami karmisz ryby w jeziorze ... jednakowoż napitku szkoda To tylko tak, dla dosadnego zobrazowania "Letnich Rewolucji Czyli???". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.08.2015 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Co do tematu parówek, to o ryby trzeba dbać. http://s2.postimg.org/ua7qvjxvd/parowki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.08.2015 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 To tylko tak, dla dosadnego zobrazowania "Letnich Rewolucji Czyli???". no czego jak czego, ale " rewolucji" to ci "w muratorowych kulinariach" jak w Moskwie rakiet ... nie tylko "letnich" ... a szykują się natępne (ze względu na ogromną popularność i "oglądalność" tego "serialu") ... ludzie potrzebują przecież choć małej dawki dobrego humoru ... (choć " niestrawność" może już taka śmieszna nie być) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.08.2015 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) no czego jak czego, ale " rewolucji" to ci "w muratorowych kulinariach" jak w Moskwie rakiet ... nie tylko "letnich" ... a szykują się natępne (ze względu na ogromną popularność i "oglądalność" tego "serialu") ... ludzie potrzebują przecież choć małej dawki dobrego humoru ... (choć " niestrawność" może już taka śmieszna nie być) pzdr No to jest potrzeba dokupienia parówek... Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.08.2015 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 No to jest potrzeba dokupienia parówek... jeżeli zamierzasz parówkami wykazywać swoją opinię w "rewolucyjnych tematach" to zamów odrazu pół kontenera (a może nawet i cały) ps - proszę jednak by champagne był od parówek w stosownej odległości oddzielony no to zdróweczko dobrym burbonem ... wprawiłeś mnie dziś wieczorem w doskonały humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.08.2015 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 jeżeli zamierzasz parówkami wykazywać swoją opinię w "rewolucyjnych tematach" to zamów odrazu pół kontenera (a może nawet i cały) ps - proszę jednak by champagne był od parówek w stosownej odległości oddzielony no to zdróweczko dobrym burbonem ... wprawiłeś mnie dziś wieczorem w doskonały humor to może po dobrym cygarze? Habana Cuba? oczywiście bez "foliów" http://s28.postimg.org/7jtzhia3h/super_cygara_i_burbonik.jpg po burbonie i cygarze zawsze lepiej sie wydaje fachowe oceny kulinarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.08.2015 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 no kto nam zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.08.2015 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 no kto nam zabroni [ATTACH=CONFIG]327181[/ATTACH] to jest życie! no to cyk i po cygarku... http://s23.postimg.org/503b968wb/super.jpg i zmykam po kontener parówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.08.2015 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) to jest życie! no to cyk i po cygarku... http://s23.postimg.org/503b968wb/super.jpg i zmykam po kontener parówek. tymczasowo możesz zaczerpnąć z Kreta ... nie zapomnij "Tawne" do podlania a może rewolucyjną "przepiórkę" (mutant ?) albo: ... Odrobina gorgonzoli bo ja lubię bardzo i słodkiej śmietany zebranej z wiejskiego mleka ... ... fantazyjnie ... do zupy z kurek ... tak "po Polsku" Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.08.2015 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Panowie, super sprawa potraficie rozbawić. Wytykacie błędy w tak zabawny sposób, brawo. Ha haha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.08.2015 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Witam smakosza, znającego przeróżne aspekty sztuki kulinarnej ... sądzę, że dałbyś sobie doskonale radę jako krytyk kulinarny może zechciał byś ocenić ? 1. Vermut Bianco (czysty) ... podany z cząstką cytryny i ... oliwkami [ATTACH=CONFIG]327174[/ATTACH] 2. Kiełbasa "z dzika" ... rozkrajana, gotowana ? we wrzątku [ATTACH=CONFIG]327175[/ATTACH] 3. "Powód do Dumy" (jak to inaczej nazwać ?) ... no rewolucja w całym tego słowa znaczeniu [ATTACH=CONFIG]327176[/ATTACH] i cytat "... a jeść zdrowo po Polsku trzeba ..." Pozdrawiam niezmiernie smakowicie Mnie to również rozbawiło, brak wiedzy nawet przy kiełbasie. Wystarczyło ściagnąć garnek z palnika i.. .Mistrzami są w tym Niemcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.