Władca Przysmaków 11.08.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Oceniam w skali od -5 do +5. Na pierwszy ogień...+5 Stek, w końcu można... +5 Wakacyjne menu ... w kraju i poza jego granicami+5 KULINARIA +4 Przepisy na coś słodkiego, pysznego i łatwego do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203126-ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 11.08.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Jakieś oceny negatywne, jestem bardzo ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203126-ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/#findComment-6889008 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.08.2015 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Oczywiście jest tu tego w dużej ilości. Inaczej sprawę przedstawiając to cała twórczość Pana NS, czyli -5. Mogę to zobrazować za pomocą zdjęcia, tylko wyszperam jakiś serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203126-ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/#findComment-6889009 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 11.08.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Polecam postimg.org Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203126-ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/#findComment-6889012 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.08.2015 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Ocena zimna, bardzo zimna, zmrożona na 5 minusów.Tylko tak, bo skala do -5.http://s27.postimg.org/4em5ond37/ocena_5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203126-ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/#findComment-6889016 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 11.08.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Ocena zimna, bardzo zimna, zmrożona na 5 minusów. Tylko tak, bo skala do -5. http://s27.postimg.org/4em5ond37/ocena_5.jpg Ha, ha, ha. Dobre.... ale się uśmiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203126-ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/#findComment-6889018 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.08.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Witam smakosza, znającego przeróżne aspekty sztuki kulinarnej ... sądzę, że dałbyś sobie doskonale radę jako krytyk kulinarny może zechciał byś ocenić ? 1. Vermut Bianco (czysty) ... podany z cząstką cytryny i ... oliwkami 2. Kiełbasa "z dzika" ... rozkrajana, gotowana ? we wrzątku 3. "Powód do Dumy" (jak to inaczej nazwać ?) ... no rewolucja w całym tego słowa znaczeniu i cytat "... a jeść zdrowo po Polsku trzeba ..." Pozdrawiam niezmiernie smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203126-ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/#findComment-6889073 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.08.2015 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Witam smakosza, znającego przeróżne aspekty sztuki kulinarnej ... sądzę, że dałbyś sobie doskonale radę jako krytyk kulinarny może zechciał byś ocenić ? 1. Vermut Bianco (czysty) ... podany z cząstką cytryny i ... oliwkami [ATTACH=CONFIG]327174[/ATTACH] 2. Kiełbasa "z dzika" ... rozkrajana, gotowana ? we wrzątku [ATTACH=CONFIG]327175[/ATTACH] 3. "Powód do Dumy" (jak to inaczej nazwać ?) ... no rewolucja w całym tego słowa znaczeniu [ATTACH=CONFIG]327176[/ATTACH] i cytat "... a jeść zdrowo po Polsku trzeba ..." Pozdrawiam niezmiernie smakowicie Co mogę napisać? Nic, tylko jak "niespecjalny król życia" poczęstować się czymś odpowiednim... http://s29.postimg.org/z5jy4zpif/ns_kr_l_zycia.jpg ps zabrakło mi parówek, znaczy sie minusów do oceny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203126-ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/#findComment-6889086 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.08.2015 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Co mogę napisać? Nic, tylko jak "niespecjalny król życia" poczęstować się czymś odpowiednim... http://s29.postimg.org/z5jy4zpif/ns_kr_l_zycia.jpg ps zabrakło mi parówek, znaczy sie minusów do oceny Rozumiem, że ... tymi parówkami karmisz ryby w jeziorze ... jednakowoż napitku szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203126-ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/#findComment-6889110 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.08.2015 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Rozumiem, że ... tymi parówkami karmisz ryby w jeziorze ... jednakowoż napitku szkoda To tylko tak, dla dosadnego zobrazowania "Letnich Rewolucji Czyli???". Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203126-ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/#findComment-6889114 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.08.2015 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Co do tematu parówek, to o ryby trzeba dbać. http://s2.postimg.org/ua7qvjxvd/parowki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203126-ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/#findComment-6889115 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.08.2015 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 To tylko tak, dla dosadnego zobrazowania "Letnich Rewolucji Czyli???". no czego jak czego, ale " rewolucji" to ci "w muratorowych kulinariach" jak w Moskwie rakiet ... nie tylko "letnich" ... a szykują się natępne (ze względu na ogromną popularność i "oglądalność" tego "serialu") ... ludzie potrzebują przecież choć małej dawki dobrego humoru ... (choć " niestrawność" może już taka śmieszna nie być) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203126-ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/#findComment-6889116 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.08.2015 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) no czego jak czego, ale " rewolucji" to ci "w muratorowych kulinariach" jak w Moskwie rakiet ... nie tylko "letnich" ... a szykują się natępne (ze względu na ogromną popularność i "oglądalność" tego "serialu") ... ludzie potrzebują przecież choć małej dawki dobrego humoru ... (choć " niestrawność" może już taka śmieszna nie być) pzdr No to jest potrzeba dokupienia parówek... Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203126-ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/#findComment-6889118 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.08.2015 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 No to jest potrzeba dokupienia parówek... jeżeli zamierzasz parówkami wykazywać swoją opinię w "rewolucyjnych tematach" to zamów odrazu pół kontenera (a może nawet i cały) ps - proszę jednak by champagne był od parówek w stosownej odległości oddzielony no to zdróweczko dobrym burbonem ... wprawiłeś mnie dziś wieczorem w doskonały humor Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203126-ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/#findComment-6889119 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.08.2015 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 jeżeli zamierzasz parówkami wykazywać swoją opinię w "rewolucyjnych tematach" to zamów odrazu pół kontenera (a może nawet i cały) ps - proszę jednak by champagne był od parówek w stosownej odległości oddzielony no to zdróweczko dobrym burbonem ... wprawiłeś mnie dziś wieczorem w doskonały humor to może po dobrym cygarze? Habana Cuba? oczywiście bez "foliów" http://s28.postimg.org/7jtzhia3h/super_cygara_i_burbonik.jpg po burbonie i cygarze zawsze lepiej sie wydaje fachowe oceny kulinarne... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203126-ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/#findComment-6889121 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.08.2015 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 no kto nam zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203126-ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/#findComment-6889131 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.08.2015 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 no kto nam zabroni [ATTACH=CONFIG]327181[/ATTACH] to jest życie! no to cyk i po cygarku... http://s23.postimg.org/503b968wb/super.jpg i zmykam po kontener parówek. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203126-ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/#findComment-6889132 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.08.2015 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) to jest życie! no to cyk i po cygarku... http://s23.postimg.org/503b968wb/super.jpg i zmykam po kontener parówek. tymczasowo możesz zaczerpnąć z Kreta ... nie zapomnij "Tawne" do podlania a może rewolucyjną "przepiórkę" (mutant ?) albo: ... Odrobina gorgonzoli bo ja lubię bardzo i słodkiej śmietany zebranej z wiejskiego mleka ... ... fantazyjnie ... do zupy z kurek ... tak "po Polsku" Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203126-ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/#findComment-6889136 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.08.2015 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Panowie, super sprawa potraficie rozbawić. Wytykacie błędy w tak zabawny sposób, brawo. Ha haha... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203126-ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/#findComment-6889147 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.08.2015 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Witam smakosza, znającego przeróżne aspekty sztuki kulinarnej ... sądzę, że dałbyś sobie doskonale radę jako krytyk kulinarny może zechciał byś ocenić ? 1. Vermut Bianco (czysty) ... podany z cząstką cytryny i ... oliwkami [ATTACH=CONFIG]327174[/ATTACH] 2. Kiełbasa "z dzika" ... rozkrajana, gotowana ? we wrzątku [ATTACH=CONFIG]327175[/ATTACH] 3. "Powód do Dumy" (jak to inaczej nazwać ?) ... no rewolucja w całym tego słowa znaczeniu [ATTACH=CONFIG]327176[/ATTACH] i cytat "... a jeść zdrowo po Polsku trzeba ..." Pozdrawiam niezmiernie smakowicie Mnie to również rozbawiło, brak wiedzy nawet przy kiełbasie. Wystarczyło ściagnąć garnek z palnika i.. .Mistrzami są w tym Niemcy. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203126-ranking-i-ocena-temat%C3%B3w-kulinarnych-pod-wzgledem-merytorycznym-i-smakowym/#findComment-6889160 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.