sSiwy12 12.08.2015 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Brutalni jesteście. Toć trzeba postępowac tak jak z dzieckiem w nauczaniu początkowym - tylko marchewka. Może mniejsza 5 ale bez minusika ? To jest reprezentant swoistej i wymierającej subkultury - to że sami nie nosimy dresu z 2 paskami, ani nie mamy BMW z przezroczystymi drzwiami od strony kierowcy, nie jest argumentem (moim zdaniem) do tak drastycznych ocen. Zauważcie, że zupy nie są z torebek (jeszcze?), a kiełbasę pocięto ostrym nożem Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez sSiwy12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 12.08.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 ... 3. "Powód do Dumy" (jak to inaczej nazwać ?) ... no rewolucja w całym tego słowa znaczeniu [ATTACH=CONFIG]327176[/ATTACH] i cytat "... a jeść zdrowo po Polsku trzeba ..." Pozdrawiam niezmiernie smakowicieOoo, pechowy wietnamczyk? Miny to straszna rzecz ale żeby takie cos spożywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 12.08.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) To jest tylko zbitka subkultury i wymarłej cywilizacji mięsnego jeża np. takiego: http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2012/07/8589da84c2ad0289f0e2a04dac40be6d.jpg Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez sSiwy12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 12.08.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 To jest tylko zbitka subkultury i wymarłej cywilizacji mięsnego jeża np. takiego: http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2012/07/8589da84c2ad0289f0e2a04dac40be6d.jpg To z lubelskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 12.08.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Jakieś prawdopodobieństwo występuje,. ale ten bardziej pasuje do tego regionu: http://i1.pudelekx.pl/d1284584e579d8032fe9413189d18b56eaa97fef/miesny-jez-jpg Piękne w pełnej krasie - powtarzam piękne, nie foki. Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez sSiwy12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.08.2015 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Brutalni jesteście. Toć trzeba postępowac tak jak z dzieckiem w nauczaniu początkowym - tylko marchewka. Może mniejsza 5 ale bez minusika ? To jest reprezentant swoistej i wymierającej subkultury - to że sami nie nosimy dresu z 2 paskami, ani nie mamy BMW z przezroczystymi drzwiami od strony kierowcy, nie jest argumentem (moim zdaniem) do tak drastycznych ocen. Zauważcie, że zupy nie są z torebek (jeszcze?), a kiełbasę pocięto ostrym nożem No tak, hahaha. Reprezentant w dresie jedzie swoim bmw lewą stroną, nawet po chodniku i jest pod wpływem dopalaczy. Cicho! Sza! o zupach w proszku, bo będą promowane jako danie na sucho w czasie upałow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.08.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Ooo, pechowy wietnamczyk? Miny to straszna rzecz ale żeby takie cos spożywać... Niech wszyscy widzą jak się "szlachta bawi" .... O Boże co to jest? Ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 12.08.2015 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 tymczasowo możesz zaczerpnąć z Kreta [ATTACH=CONFIG]327188[/ATTACH] ... nie zapomnij "Tawne" do podlania a może rewolucyjną "przepiórkę" (mutant ?) [ATTACH=CONFIG]327187[/ATTACH] albo: ... fantazyjnie ... do zupy z kurek ... tak "po Polsku" Pawle jedna butelka Porto Tawne do podlania tych parówek to mało.Takie tanie stare wysuszone parówki, przyjmą 2 butelki lub nawet więcej. Do "przepiórki" proponuje gaśnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 12.08.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 . O Boże co to jest? Ktoś wie? Przeca nie pozostawia wątpliwości - jest etykietka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.08.2015 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Przeca nie pozostawia wątpliwości - jest etykietka. Słuszna uwaga hahaha.ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.08.2015 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Niech wszyscy widzą jak się "szlachta bawi" .... O Boże co to jest? Ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 12.08.2015 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 [ATTACH=CONFIG]327230[/ATTACH] ...coś dziwnego, poczekam bo nie mam pojęcia co to jest. Agligli .Witam. http://images66.fotosik.pl/1105/75ed630e75e23511med.jpg http://images70.fotosik.pl/1104/bc6696d383a891b0med.jpg http://images67.fotosik.pl/1106/6541638e46f2b9ecmed.jpg http://images69.fotosik.pl/1105/f65f48d553cfb05emed.jpg http://images69.fotosik.pl/1105/105d26501dd0e498med.jpg http://images68.fotosik.pl/1105/8c8350cb3d5e2051med.jpg http://images66.fotosik.pl/1105/b9b55b41df7d5558med.jpg http://images66.fotosik.pl/1105/5b6a3c3b0462be60med.jpg W oczekiwaniu na sos.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.08.2015 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Tak mnie się spodobał wczorajszy wieczór, że ... dziś postanowiłem powtórzyć http://www.chefpaul.net/FB/DSC03046s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 13.08.2015 03:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Tak mnie się spodobał wczorajszy wieczór, że ... dziś postanowiłem powtórzyć http://www.chefpaul.net/FB/DSC03046s.jpg Tak jak mi, ale czeka mnie trudna praca krytyka kulinarnego. Lejace się trans tłuszcze i ich ponowne przetwarzanie, panierki, majonezy, vegety, obsmażania, przypalania, niszczenie produktów spożywczych, przegotowywanie warzyw, mieszanie wszystkiego razem jak w kuble na śmieci...itp. Trzeba będzie po tych wszystkich przykrościach ponownie się zabawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.08.2015 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 http://m.jejswiat.pl/jajka-faszerowane-piecza-e810659,465,310,1,0.jpg http://www.zyciebezglutenu.pl/home/w74114yx/public_html/zyciebezglutenu.pl/wp-content/uploads/2014/04/zur01_ss.jpg http://2.bp.blogspot.com/-bIWMoI1-W0Y/VHxSlfYjCnI/AAAAAAAAj7o/vCukETsLDC4/s1600/IMG_9753.JPG http://m.jejswiat.pl/jajka-z-kawiorem-30d5ebe4ac0c384,465,310,1,0.jpg Zbliża się sobota to będzie coś z kawiorem. Oceniam ,że w sobotę żurek będzie im smakował.W rankingu dobre polskie trzecie miejsce.:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.08.2015 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 oceniam ,że jest za duży ten kawał bizona.Mięso ma styk z brudnymi częściami tej maszyny.Ocena słaba.w rankingu poza 10-tką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.08.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 To takie nieznane danie bardzo kuriozalne. http://104.imagebam.com/download/MvWyNktfDHt5gXpn8LRWnA/31620/316193609/P1090062%20%282%29.jpg dębina dlatego oceniam na 2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.08.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 http://112.imagebam.com/download/DroysA5wEcAsRYB60fDf5A/31723/317228322/P1090194%20%282%29.jpg ładnie pływały a teraz się moczą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 13.08.2015 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 http://112.imagebam.com/download/DroysA5wEcAsRYB60fDf5A/31723/317228322/P1090194%20%282%29.jpg Najmniej finezyjnym sosem jest ten: 200 ml hot pepper sauce masło 1 1/2 łyżeczki octu 1/4 łyżeczki Worcestershire sauce 1/4 łyżeczki cayenne pepper 1/8 łyżeczki pudru czosnkowego sól Chcesz porównać do tego? http://images69.fotosik.pl/1099/3c5720d5510c0188med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 13.08.2015 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Tu wkleję rybkę morszczuka i dzwonek halibuta. i szybko do rankingu.:yes: Dzwonek halibuta co to takiego? Jego męska cześć? i http://s2.postimg.org/fybdtxb4p/popijajac.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.