niktspecjalny 13.08.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Kawałki halibuta dzwonka z kością tak wyglądają .Ocena za duże bąble jak przed deszczem.Nie pamiętam czyje to to.Było mandzioni. http://111.imagebam.com/download/qMosFHAm5GtmNyiDk6d6Kw/31723/317224328/P1090185%20%282%29.jpg nie pamiętam kiedy je robiłem te dzwony z hali ale chyba smakowały.dobra kończąc .Rybka i tatarek. Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez niktspecjalny nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 13.08.2015 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Kawałki halibuta dzwonka z kością tak wyglądają .Ocena za duże bąble jak przed deszczem.Nie pamiętam czyje to to.Było mandzioni. http://111.imagebam.com/download/qMosFHAm5GtmNyiDk6d6Kw/31723/317224328/P1090185%20%282%29.jpg Podstawowa wiedza kulinarna. Skrzydełka musza zaliczyć dwie fazy róznych temp., wysoka i mniejsza, ale to elemetarna wiedza więc nic dziwnego ze i tego u ciebie brak. Dlatego zdziwienie! hi hi.Dzwonek halibuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.08.2015 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Do rankingu w mej ocenie w skali ......-9 .Były zamrożone. Fakt .Tatarek nieco wyżej bo mi zmielili -8 Witam . http://images69.fotosik.pl/1107/dd8e2e32ded72c61med.jpg http://images69.fotosik.pl/1107/f819693758577af3med.jpg http://images67.fotosik.pl/1109/3c231192d322ced8med.jpg http://images67.fotosik.pl/1109/a5925204806ab9e1med.jpg http://images69.fotosik.pl/1107/4dd8709cd6306f13med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 13.08.2015 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Do rankingu w mej ocenie w skali ......-9 .Były zamrożone. Fakt .Tatarek nieco wyżej bo mi zmielili -8 Witam . http://images69.fotosik.pl/1107/dd8e2e32ded72c61med.jpg http://images69.fotosik.pl/1107/f819693758577af3med.jpg http://images67.fotosik.pl/1109/3c231192d322ced8med.jpg http://images67.fotosik.pl/1109/a5925204806ab9e1med.jpg http://images69.fotosik.pl/1107/4dd8709cd6306f13med.jpg Bez komentarza! ps wysoka temp. oleju powoduje podnoszenie się go po wrzuceniu skrzydełem(woda). Wszyscy wiedza, prawda? inaczej 2+2=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.08.2015 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Idę szukać rankingu..Dobranoc za tydzień.Sporo szukania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 24.08.2015 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Prawdziwe - prosto z Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.08.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 ... Prawdziwe - prosto z Polski. ... o żesz Ty ... normalnie "rewolucja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 25.08.2015 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Trafiony - lokalizacja tej "inspiracji" około 1000m od "rewolucji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 25.08.2015 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 W tych butelkach to kwas chlebowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 27.08.2015 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 ... o żesz Ty ... normalnie "rewolucja" "Psi pikul" po biegu przez błoto jest ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.03.2016 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 W niedzielne popołudnie http://www.chefpaul.net/FB/DSC03940s.jpg ... jeżeli "dopadniecie", "Iberico Dry Cured Loin" (czyli hiszpańską, czarną świnię, peklowaną z ziołami i papryką, na sucho, dojrzewającą, przynajmniej 6 miesięcy), ... najlepszym do niej napitkiem, jest wysokiej klasy Burbon z Kentucky, (np W. L. Weller - Special Reserve) ... no i oczywiście kubańńskie cygaro (może być Monte Cristo) posiedzieć wieczorem na tarasie przy winie ... http://www.chefpaul.net/FB/DSC03908s.jpg ... krewetki gotowane na parze, posypane granulowanym czosnkiem (w trakcie gotowania), podajemy z sosem pomidorowo-chrzanowym (z dodatkiem przetartych kaparów i niewielkiej ilości czosnku) ... nie obżerajmy się o zbyt późnej porze ... tylko i zawsze ... leciutko i ze smakiem Pozdrowienia, bardzo smakowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konstantin 21.03.2016 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Wygląda świetnie , twoje zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.