adamigo 11.08.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Witam. Poszukuję barwnika/pigmentu do tynku silikonowego Dreier kolor czarny czy ktoś z forumowiczów ma dostęp do oryginalnego barwnika ? http://dreier.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=69:tynk-silikonowy-dreier&catid=26&Itemid=339&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KolorowySłoń 12.08.2015 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Po oryginalny pigment można podjechać do Dreiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 12.08.2015 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 KolorStudio: może jest tak, że zwykłym ludzikom nie sprzedaje, albo ma sieć dystrybucji której nie da się ominąć, a cena tam może być zaporowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KolorowySłoń 13.08.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Blato: to mieszalnia z mojej najbliższej okolicy. W sumie to niewiele brakuje by przysłowiowo dorzucić kamieniem. Jeśli się nie da załatwić na miejscu to pewnie się nie uda bo z tego co wiem to mieszalnia jest jedna na kilka punktów. Cena zaporowa? nie wydaje mi się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 13.08.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 KS: nie rzucaj kamieniem, a beretem - jak doleci nic się nie stanie... Co do reszty, może być sieć dystrybucji. W Krakowie np. dwie - trzy duże firmy sobie pewną znaną markę ze słonikiem ustawiły tak, że tam mało kto w nich wie na telefon że mają mieszalnie, a wszyscy u nich kupują. Ty możesz tylko w sieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts