joint32 12.08.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Witam mam problem muszę zrobić szalunek przy ścianie , jednak nie mam pomysłu jak to wykonać. Buduję garaż doklejony do domu, przy ścianie domu są wylane trzy słupy żelbetowe na nich ma zostać zalana belka żelbetowa na której będzie murłata. Problem polega na tym, że nie mam pomysłu jak zrobić szalunek tej belki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 12.08.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Od ściany daj styro a reszta normalnie. Z dołu podpory przykręcone na kotwy do ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joint32 12.08.2015 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Ściana jest ocieplona styropianem 10, a co z bokiem szalunku jak go usztywnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 12.08.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 To powinno pomóc. Generalnie robisz podest szerszy z jednej strony i dajesz zastrzały usztywniające szalunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joint32 12.08.2015 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Dziękuję za odpowiedzi, czasem takie proste, a nie można na to wpaść Jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts