Pan X 14.08.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Witam. Z powodu malowania pokoju odsunąłem wszystkie meble od ścian i moim oczom ukazały się 2 średniej wielkości pęcherze, gdzieś o średnicy +/- dwóch zapałek. Jednego zgniotłem i o to co zobaczyłem. Co ciekawe odpadł także beton, nie tylko gładź. Co to jest i dlaczego? Liczę na Państwa pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 14.08.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Co ciekawe odpadł także beton, nie tylko gładź. Co to jest i dlaczego? Liczę na Państwa pomoc. Wygląda na to , że otwór po aplikacji środka przeciw wilgoci - krystalizującego strukturę ściany w celu uzyskania izolacji - był tam grzyb i poprzedni właściciel w ten sposób "naprawił" ścianę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan X 14.08.2015 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Jesteśmy pierwszymi właścicielami domu i nigdy nic nie było robione w tym pokoju. Warto przytoczyć, że pomieszczenie jest na drugiej kondygnacji domu i piętro niżej mamy pokój, w którym borykamy się z grzybem, te na dole jest identyczne wymiarowo jak na górze i można powiedzieć, że mamy "wspólną" ścianę dla 1 i 2 piętra. Nie wykluczamy też opcji, że być może trafił dom piorun i się wnętrze troche skryztalizowało. Myśleliśmy też o kamieniu w betonie no i przewodzie elektrycznym z blaszką - nieopodal jest gniazdko na takiej samej wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 14.08.2015 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 . Nie wykluczamy też opcji, że być może trafił dom piorun i się wnętrze troche skryztalizowało. Kosmici? Teraz żartuję No to nie wiem co to jest, wygląda zbyt technicznie aby było naturalne, nie spotkałem się również z takim zaznaczeniem wewnątrz domu.....a po drugiej stronie ściany co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 14.08.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Podłub w tym , i tak dziura. Może się da wydłubać czy odsłonić... z fotki to se można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts