tomaszzakopane 14.08.2015 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Witam mam dylemat otóż zabrałem cię za ocieplenie starego stropu drewnianego Do dziś wyglądało to tak zaznaczę ze strop jest nad nawet nie piwnicą bo tam dostępu nie ma tylko jest ziemia i wigoć jakieś 100 cm poniżej stropu wiec strop był ocieplony trocinami zostały usunięte następnie na legarach są dechy oczywiście krzywe jak i cała podłoga wiec została zrobiona wylewka wyrównawcza a pod beton była dana folia zwykła i co teraz ?od spodu na dechy planuje dać najpierw folie paroizolacyjną następnie wełnę mineralną i folie paroprzepuszczalną a od góry na wylewkę chcę dać płyty OSB i teraz pojawia się problem bo nie wiem czy pod płyty dawać jakąś folie jeśli tak to jaką później płyty osb i znowu dawać jakąś folie jeśli tak to jaką ? podkład i panele jaki podkład będzie najlepszy ? do tej pory była pianka i przy zrywaniu czuć było stęchliznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszzakopane 15.08.2015 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Co nikt nie pomoże ?z braku chęci czy wiedzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts