robertwojciechowski 14.08.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 mam dach 4 spadowy, 23 stopnie. Różni podwykonawcy namawiali mnie na membrany, różne ceramiki (każdy chwali swoje). Ostatecznie zdecydowałem się na Mayer Holsena Piano +pełne deskowanie z papą. Czy wg Was to dobre zestawienie? Czy przy takim niewielkim spadku warto ryzykować płaską ceramiką? Czy to może kwestia tylko (albo aż) dobrego położenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 18.08.2015 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Ja mam u siebie dach kopertowy 22 stopnie i dachówkę płaską Plano 11 i nie narzekam, nic nie cieknie.Oczywiście mam pełne deskowanie i papę termozgrzewalną zagrzewana na zakładach bez gwoździ na wierzchu jak radzą w wątku o deskowaniu.Jak dopilnujesz papowania to nie masz się czego obawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.08.2015 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Szczelnie wykonane krycie wstępne i nie będzie żadnych problemów. Nalezy pamiętać jednak o poprawnie wykonanej wentylacji dachu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts