pawel. 15.08.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Witam. Właśnie rozpoczynają się prace przy moim domu związane z elewacją. Będąc na rusztowaniu zauważyłem coś dziwnego przy jednej z belek konstrukcyjnych dachu: Dach robiony rok temu. Czy to coś poważnego, czy zdażają się takie rzeczy i nie ma czym się przejmować.?? Proszę o odp tych co się znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 15.08.2015 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Ta belka to krokiew. Wbudowali popękana to jest popękana, do tego wygląda jakby ją ktoś podciął piłą. To drewno nie jest jakieś z drzewa złamanego wichurą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel. 15.08.2015 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Nie mam pojęcia. Dach budowali fachowcy z okolicy i więźba też była od nich. Drzewo kupują, nie wiem skąd. Powinienem coś z tym zrobić czy nie ma się czym przejmować.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.08.2015 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Powinieneś skonsultować się ze swoim kierownikiem budowy bo to on odebrał więźbę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel. 15.08.2015 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 rozumiem że to pękło ale co to jest to czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 15.08.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 To czarne to impregnacja która nie zeszła bo słonce tam nie dochodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts