Cruel 15.08.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Witam, Chciałam prze aranżować moją sypialnię żeby wyglądała bardziej elegancko i kobieco. Na razie przypomina sypialnię studentki. Podłoga, kinkiety, szafa i plafon pozostają. Chciałabym żeby ta sypialnia ożyła i dobrze wyglądała. Pomieszczenie jest małe i nieustawne. Sama nie mam pomysłu co mogłabym zrobić z tą sypialnią ale spędza mi ona sen z powiek. W grę na pewno wchodzi wymiana ramy do łóżka chyba że ktoś ma na nią jakiś super pomysł jakby to można było wszystko połączyć dodatkami. Chciałabym się czuć w niej jak w domu a na razie tak nie jest. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cruel 15.08.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts