arnow 16.08.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 witam wszystkich, jeżeli ktoś z forumowiczów zechciałby zerknąć na mój projekt wm i ewentualnie coś mi podpowiedzieć byłbym bardzo wdzięczny, czytałem nt wm bardzo dużo (szczególnie posty Adama_mk) aż mi głowa pęka , wiem dosyć sporo, ale mój projekt trochę nie daje mi spokoju ze względu na prowadzenia kanałow wentylacyjnych, wiem,że nie wszędzie da się się je poprowadzić tak, jakby się chciało, ale ja mam to w projekcie rozplanowane w ten sposób, że piony idą nad poddasze i stamtąd schodzą w dół do pomieszczeń, jeżeli chodzi o poddasze użytkowe to jest dla mnie wszystko jasne, natomiast chodzi mi o parter , czy takie rozprowadzenie kanałów ,że idą od rekuperatora pionem w górę poźniej przez strych i dopiero schodzą znowu w dół i rozchodzą do pomieszczeń docelowych na parterze jest prawidłowe w kontekście działania całego systemu? scan 3 i 4 zawiera oryginalny projekt, natomiast 5 i 6 po moich poprawkach , czy wentylować przedsionek 1 ? jak to najczęściej bywa zdania na ten temat są podzielone, na poddaszu pomieszczenie 5 to jest garderoba a pomieszczenie 6 pralnia po moich zmianach, pozdrawiam i dziękuję za wszelkie wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arnow 16.08.2015 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 17.08.2015 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Jaka centrala? Jakie kanały? ile osób? Na tym niewiele widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts