diakonis 17.08.2015 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Witam, Dostałem w prezencie fotel hamakowy, który chciałbym przykręcić na balkonie, w suficie. Nie bardzo wiem jakiego mocowania użyć. Sufit balkonu jest izolowany, ale za bardzo nie wiem jakie jest podłoże (mieszkam w bloku, zbudowanym jakieś 10 lat temu. Mój sufit to ta sama część konstrukcji co podłoga balkonu sąsiada nade mną.).Czy ktoś ma jakieś sugestie? PS: Czytałem podobny wątek na temat normalnego hamaku (poziomego), gdzie użytkownicy sugerowali użycie kotew jednorozporowych, tuleji dystansowych i płaskownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 19.08.2015 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 temat mocowania hamaka, fotela "bujanego" był już poruszany - wystarczy przeszukać wpisy, na przykład:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?226295-hamak-do-sufitu&p=6468386#post6468386 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts