prz3m3k 17.08.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Witam Potrzebuję w jakiś sposób przykryć tą puszkę. Jak widać podczas otwierania drzwiczek uszkodzeniu uległ regips (ekipa remontowa nie wzięła pod uwagę, że trzeba zostawić zapas dla drzwiczek które "zachodzą" przy otwarciu. Myślałem o rewizji 30x30cm ale nie wchodzi one w grę bo i tak po usunięciu drzwiczek zostaje wystająca część puszki telekomunikacyjnej... czy istnieją rewizje które mają np. 2 cm zapas ? tak by to co pod nią mogło wystawać ze ściany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek_Wisznia Mała 17.08.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Są rewizje, różnych wielkości, nawet takie 1m x 1m. Jednak żeby ją zastosować musiałbyś obecną puszkę (z dźwiczkami lub bez) osadzić głębiej w ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxxVIPxxx 17.08.2015 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Są same drzwiczki z ramką odstające... Nie raz montowałem... Akurat pracowałem dla TP i likwidowałem uszkodzenia skrzynek np były wyrwane drzwiczki z zawiasami i montowało się ramkę natynkową z drzwiczkami... Nie pamiętam czy czasem firma Agmar nie robiła do typowych rozmiarów skrzynek TP Ewentualnie kup jakąś płaską skrzynkę i obetnij z niej plecy częsciowo, są dostępne płytkie skrzynki np na klucze Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez xxxVIPxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prz3m3k 18.08.2015 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 hmm dzięki za radę. Chyba rzeczywiście kupię coś większego co przykryje tą puszkę i obetnę tył. Sam nie wiem - nie widziałem nigdzie czegoś odpowiedniego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxxVIPxxx 19.08.2015 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Kurcze ciężko mi coś poradzić, spróbuj namierzyć hurtownie telefoniczną lub jakiś sklep (tylko nie market) w którym są skrzynki itp, może większa hurtownia elektryczna Na pewno coś znajdziesz Ja z kolei nie mogę znaleźć fotek tych ramek które montowałem... nawet na internecie... ale braliśmy je z magazynów, które dostarczały materiały dla podwykonawców Orange.... EDIT Wyglądało to mniej więcej tak... tylko nie miały wąsów dookoła i w 4 rogach od tyłu były miejsca na wkręty.... http://www.initel.pl/inif/2.jpg Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez xxxVIPxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts