zal2000 17.08.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Witam Chciałem się was wszystkich poradzić jaką najlepiej zastosować wylewkę do podłogówki. Anhydyt kosztowny... cement tańszy ale nie te właściwości... Proszę o wasze opinie porady i ewentualne doświadczenie jakie posiadacie z waszą podłogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek_Wisznia Mała 17.08.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Właściwie sam sobie odpowiedziałeś - anhydryt lepszy (lepiej przylega do rurek, mniejszy skurcz), ale kosztowny. Nie bój się jednak wylewki cementowej. Jest ona wystarczająco dobra . Myślę, że większość podłogówek (w tym i moja) jest zatopionych w wylewkach cementowych i działają bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 17.08.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Moim zdaniem, mniej ważny jest rodzaj, ważniejsza jest jakość wykonania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zal2000 18.08.2015 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 I tak chyba zrobię. Cement uplastycznię jakimś "eliksirem" i miejmy nadzieję że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts