samotnik 18.08.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Koncept architektowniczny zakłada, że zewnętrzne lico ściany poddasza będzie cofnięte o 10cm względem ściany parteru. Na ścianach parteru tynk, na poddaszu drewno. Architekt bardzo naciskał na takie rozwiązanie dla celów estetycznych. A ja teraz zastanawiam się, jak te 7-8cm przeskoku estetycznie wykończyć. Myślałem o 'parapeciku' z blachy tytanowo cynkowej, ale nie mam jeszcze sensownej koncepcji, jak by to miało wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 18.08.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Ja bym poprosił architekta o stosowny detal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 18.08.2015 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 To najprostsze rozwiązanie, ale załóżmy, że architekt jest obecnie niedostępny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts