buba48 06.07.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Witam ! Chcę tu zaistnieć ! Juź mieszkam ! Po kłopocie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggiore 07.07.2004 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Ja też chcę zaistnieć, ale jak? Nawet nie wiem co i jak na tym Forum... Zagubiona jestem jakoś. Ale to mój pierwszy dzień, ba, pierwsze godziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszB 08.07.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Ja też chcę zaistnieć, ale jak? Nawet nie wiem co i jak na tym Forum... Zagubiona jestem jakoś. Ale to mój pierwszy dzień, ba, pierwsze godziny! Widzę, Maggiore, że już zaistniałaś - widziałem Twój post na temat tynków. Jak widać nie jest to takie straszne na jakie wygląda, a i "konflikt w domu" jest dzięki temu do uniknięcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggiore 08.07.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Konflikt zawsze będzie, jak nie tynki, to taras, albo garaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggiore 08.07.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Konflikt zawsze będzie, jak nie tynki, to taras, albo garaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts