kasia.drozdowska 18.08.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 obok wpisane wyposażenie z wymiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.08.2015 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Jak urządzić czy jak poukładać zadane meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prowne 19.08.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Myślę że akurat w tym konkretnym przypadku kreatywność będzie najlepszym rozwiązaniem.. Nie ma co zlecać takich zadań na forum, tym bardziej że nie wydaje się to trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia.drozdowska 22.08.2015 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 no tak, głównie chodzi o ułożenie mebli, problemem jest ściana na której znajduje się ogromny stary kaloryfer, oraz na którą otwierają się drzwi. Starałam się być kreatywna, tak bardzo, że za którymś już razem uszkodziłam plecy ciągając to wszystko w tę i z powrotem i wciąż nie znalazłam dobrej opcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2013arch 23.08.2015 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 najprościej jest tak jak w załaczniku. Nad kaloryferem można powiesić lekkie półki (np LACK), żeby wyrównać gabaryt. Wszystko się zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia.drozdowska 23.08.2015 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 najprościej jest tak jak w załaczniku. Nad kaloryferem można powiesić lekkie półki (np LACK), żeby wyrównać gabaryt. Wszystko się zmieści. dzięki, 2013arch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 23.08.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Myślę że akurat w tym konkretnym przypadku kreatywność będzie najlepszym rozwiązaniem.. Nie ma co zlecać takich zadań na forum, tym bardziej że nie wydaje się to trudne. Co dla jednego jest łatwe dla innego może być trudne.... Kto pyta nie błądzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts