domeldoom 19.08.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 WitamMam pytanie: jaka zaprawa do cienkich spoin - beton komórkowy, ściana 2 warstwy?Zaprawa gotowa czy mieszać we własnym zakresie?pzdrtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Takao 19.08.2015 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Jak do cienkich spoin to raczej tylko gotowa. Ja przynajmniej nie słyszałem o zaprawie cienkowarstwowej robionej samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domeldoom 19.08.2015 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Jak do cienkich spoin to raczej tylko gotowa. Ja przynajmniej nie słyszałem o zaprawie cienkowarstwowej robionej samemu. A jakie byłyby warte uwagi? Chodzi mi o dobry stosunek cena/jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 19.08.2015 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Producenci gazobetonu mają w swojej ofercie kleje do swoich produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts