bombel6622 19.08.2015 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Witam. Mam kocioł CO na ekogroszek a do niego podłaczony bojlej z płaszczem do grzania wody. Mam pytanie czy to normalne ze gdy sterownik puszcza wode przez pompke na bojlej w bojlerze slychac przelewajaca sie wode jest to troche uciazliwe czym mocjej ustawie pompke tym głosniej to słychac jakby woda lała sie z gory na dól. U mojego znajomego ktory ma taka instalacje nie ma takiego odgłosu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel6622 20.08.2015 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Czy ktoś może udzielić mi informacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 26.08.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Sprawdź odpowietrzenie układu i obroty pompki ustaw na minimalne. Może pompa jest zbyt mocna do potrzeb? Podaj więcej szczegółów - układ otwarty/zamknęty, parametry pompki + może jakieś fotki instalacji w kotłowni. Generalnie powinno być cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts