bluss 19.08.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Zastanawiam się nad zrobieniem wylewki samopoziomującej. Jednak daje estetyczny efekt i chyba lepszy komfort mieszkania. Przekonuje mnie to, że masa sama równomiernie rozprowadza się po podłożu i nie wymaga zbrojenia. Tylko nie do końca wiem jakiej użyć mieszanki. To ma być renowacja nawierzchni w starym, ale niezbyt zużytym pomieszczeniu 15m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ek_ge 19.09.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Dzień dobry, bardzo dobre właściwości samopoziomujące ma wylewka anhydrytowa. PozdrawiamMarek TucholskiOnline Ekspert marki Lafarge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacks 05.10.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Witam Czy powierzchnia została dokładnie zniwelowana ?? co za tym idzie jaka jest minimalna grubość Od tego zacznijmy Zastanawiam się nad zrobieniem wylewki samopoziomującej. Jednak daje estetyczny efekt i chyba lepszy komfort mieszkania. Przekonuje mnie to, że masa sama równomiernie rozprowadza się po podłożu i nie wymaga zbrojenia. Tylko nie do końca wiem jakiej użyć mieszanki. To ma być renowacja nawierzchni w starym, ale niezbyt zużytym pomieszczeniu 15m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts