lazzaron 20.08.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 witam. Mam pytanie...mam w przedpokoju wielka wneke ktora mi sie strasznie nie podoba..chcialbym skuc gore o jakiej 10 cm i ten filar tak zeby wyrownac sufit i sciany....sciana jest nosna , czysty zel bet... plyty sufitowe ida prostopadle..odleglosc od okna 4.5...mieszkanie naroznikowe...co myslicie o tym? ostatnie pietro...chyba sie nie zawali jak sie zmiejszy wneka o 20 cm? http://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/sc/sh/uuya/uJ7naEEpGsay3BQWHB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 21.08.2015 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Co prawda zazwyczaj nie podejmuję dyskusji z półanalfabetami którzy w kilku linijkach robią 50 błędów ortograficznych, ale - sprawa jest poważna - zrobię wyjątek - myślimy że się zawali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lazzaron 21.08.2015 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Co prawda zazwyczaj nie podejmuję dyskusji z półanalfabetami którzy w kilku linijkach robią 50 błędów ortograficznych, ale - sprawa jest poważna - zrobię wyjątek - myślimy że się zawali. nie jestem z Polski to odnosnie bledow mam usprawiedliwienie..ale dzieki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts