jaskowice1 22.08.2015 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Witam Chciałbym zrobić u siebie automatyczne otwieranie bramy dwuskrzydłowej (2 metry - jedno skrzydło) i mam pytanie, które napędy i siłowniki są lepsze? FAAC 414 czy BENINCA BILL 30? Czekam na odpowiedź,Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 23.08.2015 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Mam FAAC 414 niestety raz się popsuł i czekałam tydzień na powrót płytki drukowanej, oprócz tej jednej wpadki system działa sprawnie i jestem zadowolona. Jedyny mankament to mały zasięg, nie wiem czy u mnie jest to źle zrobione czy po prostu warunki terenowe nie pozwalają na większy zasięg pilota (działa maksymalnie z 40m)Naczytałam się o tym FACC 414, że to najwytrzymalszy napęd i najbardziej niezawodny. Po roku użytkowania nie mogę jeszcze jego rzetelnie ocenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts