Renia123456 22.08.2015 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Cześć, Zwracam się do was drodzy forumowicze z pytaniem odnośnie zakupu nowych obrusów. Chciałabym kupić obrusy na stolik okrągły oraz prostokątny, powinny być raczej eleganckie. I tu pojawia się moje pytanie gdzie mogę kupić coś ładnego a także jakie są teraz trendy, czego powinnam unikać? Osobiście podobają mi się takie z gipurami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 22.08.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 http://www.makaart.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 22.08.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Łukaszu, cuda w tym sklepie, cuda Kiedy oglądam wnętrza z takimi lnianymi pięknościami, dostaję rozdwojenia jaźni. Uwielbiam minimalizm, ale widząc takie aranżacje marzę o wypiciu herbatki w podobnej kuchni. Własnej Reni, znalazłaś coś dla siebie? Bo gipiury tam nie uświadczysz, wg mnie - na całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masaku 23.08.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Reklama debiutanta - moderowano Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts