kamil2k3 22.08.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Witam czy ktoś ogarniający materiały budowlane polecił by dobrą papę na izolację poziomą ławy fundamentowej ?W hurtowni zaproponowali mi coś takiego mówią że niby dobra ale wydaje mi się jakaś cieńka ta papa i nie wiem czy aby wystarczy a wiadomo tego już nie naprawię.http://www.izolacja-jarocin.pl/JARBIT-V60-S30.html Chyba że dać 2 warstwy tej papy choć w instrukcji mają że dduga warstwa musi być na innej osnowie. Nada się to i pożyje lata czy znacie jakąś lepszą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasad 23.08.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 My mamy folię hydroizolacyjno przeciwwilgociową typu A firmy "IZOFOL". W czasie naszych poszukiwań wydawała nam się najlepszym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 23.08.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 My mamy folię IZOKPOL, jej kawałki leżą pod płotem ponad 3 lata na próbę i dobrze się mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 23.08.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 My mamy folię IZOKPOL, jej kawałki leżą pod płotem ponad 3 lata na próbę i dobrze się mają 3 lata to nic. Musi wytrzymać 103 lata. Papa to przeszłość. Lepsza jest specjalna folia, a raczej gruba plastiko-guma specjalnie produkowana jako izolacja pozioma. Ale izoluje się raczej ścianę fundamentową od ściany właściwej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfbopoczta.pl 26.08.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 wejdż na sklep taniafoliabudowlana.pl i szystko się dowiesz. a na marginesie --cieka jestem co to za guma (plastiko-guma specjalnie produkowana jako izolacja pozioma). nigdy o tym nie syszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfbopoczta.pl 26.08.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 a jaka gubość.??? o oni produkują dwie. dobrą i SIARĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 27.08.2015 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 --cieka jestem co to za guma (plastiko-guma specjalnie produkowana jako izolacja pozioma). nigdy o tym nie syszałem. 5 lat temu jak budowałem dom, mieli ją w każdej hurtowni. Papa, czyli tektura maczana w smole, nie jest trwała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bejrut 27.08.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 dokładnie papa to juz przeżytek. ja mam specjalną folię i o wiele łatwiej się ją zakąłdalo, no a trwałość też lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts