jeedek 23.08.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Witam jak to z małym mieszkaniem bywa, chciałbym rozplanować tak by było ładnie i bym nie musiałbym trzymać rzeczy u rodziców Mieszkanie stan deweloperski z podwórkiem ale bez piwnicy. Na moim rysunku mam nadzieję, że podałem odpowiednią ilość danych. Nie sugerujcie się tym co wstawiłem. Ewentualnie po umiejscowieniu sprzętów widać gdzie jakie wyjścia są poprowadzone. Największy problem to aneks kuchenny, totalnie nie mam pojęcia jak go rozplanować by wszystko miało "ręce i nogi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 23.08.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Czy to obok stołu to kominek czy komin.........?Brak tutaj miejsca do przechowywania,zdecydowanie był powiększyła sypialnię o kuchnię a sam aneks dała wzdłuż ściany ze stołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeedek 23.08.2015 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 W tym miejscu gdzie stoi kominek jest podłączenie do komina więc stąd jego lokalizacja. Ścian już nie będę ruszał mieszkanie na dniach do odbioru, musiałbym burzyć i tynkować. Nie stać mnie na to. Więc zależy mi na pomocy w aranżacji pomieszczeń takich jak już są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.08.2015 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Moim zdaniem to jest tragedia Jeśli nie chcesz ruszać ścian (warto było się tym zająć kilka miesięcy temu), jedyne miejsce do przechowywania masz w sypialni... A spać trzeba w pokoju dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 24.08.2015 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Też tak uważam aż się prosi żeby tutaj coś pozmieniać.http://images70.fotosik.pl/1126/a8633d70936a3d99med.jpg tutaj bez wyburzania z osobna garderobą.http://images68.fotosik.pl/1128/70c2e8be6eb80e82med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeedek 24.08.2015 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Myślę by w miejscu gdzie kinka dała kuchnie (rys1) puścić meblościankę z szafą narożną wiec miejscu na ciuchy i inne szpargały by tam było. Gorzej kuchnia. Ale sąsiedzi mają zrobiona na wymiar z góry do dołu i dają radę to ja też muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts