MMichal 29.08.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Witam Nie tyle że nie są, ale nie muszą być identyczne. Im szybciej zrozumiesz, że dla marketów produkuje się specjalne serie, tym mniej rozczarowań będziesz miał na zakupach. PS. Co do sklepów internetowych się zgadzam - są tani bo nie mają tylu kosztów. To są jeszcze ludzie, którzy nie wiedzą o takim stanie rzeczy ? porażające ! to trzeba chyba przez ostatnie 15 lat z domu nie wychodzić. Co do sklepów internetowych to dochodzi kwestia serwisu i obsługi przed i po sprzedażowej - wiemy, że wygląda to zupełnie inaczej stąd też ostatnie zmiany w prawie konsumenckim, które miały załatwić pewne aspekty i ułatwić klientowi dochodzenie swoich praw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 29.08.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Dla mnie możesz kupić i drzwi techniczne o grubości 42mm i twierdzić że jesteś z nich zadowolony bo wydałeś tylko 500zł, a resztę zaoszczędziłeś i nie dałeś się systemowi. Różnice w cenie polegają przede wszystkim na użytych materiałach. Druga sprawa - choćby pianka dwuskładnikowa do drzwi. Niby dwa składniki pomieszać, wtrysnąć na prasę i po temacie. No niestety. Sam na własne oczy widziałem stare drzwi wyjęte z magazynu producenta gdzie źle zmieszana piana zaczęła wiązać nie tak jak potrzeba i zrobiło się wielkie wybrzuszenie na drzwiach. Pytanie czy jakbyś kupił takie tańsze drzwi i po 3-5 latach zaczęłyby Ci tak puchnąć to czy byłbyś zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 12.12.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Drzwi wejściowe zewnętrzne od północnego-zachodu więc zimno i wilgotno. Koszt do 2500 PLN.Drewniane czy stalowe przy takich założeniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 13.12.2015 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Do 2.500 zł to zapomnij o drewnianych. Chyba że w jakimś markecie znajdziesz najtaniej wykonane "golasy" (bez osprzętu takiego jak klamki, wkladki, do tego dolicz montaż - w jakimś większym hiper widziałem chyba cenę 350zł).Zdecydowanie odradzam drzwi drewniane w takim budżecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 13.12.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Dzięki za odpowiedź.Właśnie o to mi chodziło bo w OBI są drzwi drewniane za przystępna cenę tylko pewnie jakość do niczego i szlak trafi w tych warunkach.Z metalowych to spodobały mi się KMT i chyba przy nich zostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 13.12.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 To róznie może być. Ja w takiej kwocie wybrałbym jednak stal. Przy KMT potrzebny jest doświadoczony monter, bo te drzwi wymagają doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontox 16.12.2015 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Właśnie jak zamawialiśmy stalowe kmt to zwracaliśmy na to uwagę i pytaliśmy w sklepie czy panowie mieli przeprowadzone szkolenie z zakresu ich montowania bo to jednak nie robota dla niedzielnego Janusza. Na szczęście przy MODEROWANO w MODEROWANO o tym pomyśleli i przeszkolili swoich majstrów. Edytowane 16 Grudnia 2015 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olo911 16.12.2015 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Właśnie jak zamawialiśmy stalowe kmt to zwracaliśmy na to uwagę i pytaliśmy w sklepie czy panowie mieli przeprowadzone szkolenie z zakresu ich montowania bo to jednak nie robota dla niedzielnego Janusza. Na szczęście przy ...w Lublinie o tym pomyśleli i przeszkolili swoich majstrów. ehh, ta dyskretna reklama... Edytowane 16 Grudnia 2015 przez finlandia spam w cytowanej wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts