songoku_xxx 23.08.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 cześć Jest dom w budowie (już na ukończeniu całe szczęście). Jest też w nim korytarz w kształcie litery L. Zaplanowane są 3 punkty świetlne przy podłodze (jeden na krótszej ścianie i 2 na dłuższej) na wysokości ok 25-30 cm nad podłogą. Jest też przewidziane światło sufitowe, ale nie o nie chciałem pytać. Mianowicie szukam oświetlenia, które będzie tylko delikatnie doświetlało podłogę. Logicznie rozumując powinno to chyba być LEDy aby nie żarły prądu zbytnio. Załączać się powinno toto reagując na ruch lub najlepiej jeśli w korytarzy zrobi się ciemno. Dodatkowym problemem jest to, że nie mam w tych 3 punktach puszek czyli szukam opraw natynkowych. No i na koniec oczywiście musi być ładne i nie za drogie Wujek google nic ciekawego mi nie pokazał (oprócz jakiś sztuk po 500 PLN) - może nie umiem szukać Będę niezmiernie wdzięczny za pomoc w tej niezręcznej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.08.2015 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Na przykład to: http://www.amled.pl/pl/p/OPRAWA-LED-SCHODOWA-NAVI-NATYNKOWA-14V-LEDIX-/278 A jak wpiszesz do Google "natynkowe schodowe oprawy LED" to masz tego dużo więcej. Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts