grzesiu2015 24.08.2015 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Z racji ,że jest to mój pierwszy post na forum to chciałem Was serdecznie powitać. Jestem akurat na etapie wymiany starych okien.Zebrałem kilka ofert i chciałbym dokonać wyboru.Dobrego wyboru Czy ktoś miał styczność z oknami Alupast ? Mam również ofertę z firmy drewnoplast ,którą polecił mi znajomy. Oferują oni w trochę niższej cenie okna z dwoma szybami i parametrem ug=1,1 (5 komór). Aluplast ideal 800 oferuje 3 szyby i ug= 0,5 (6 komór) Różnica w cenie przy 4 okna to około 700 zł brutto. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiu2015 14.09.2015 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Nikt nie pomoże ?:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 14.09.2015 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Niewiele można z Twojego postu wywnioskować (bo przedstawiłeś rebus, że hoho), ale na tyle ile się da:- nie ma okien Aluplast. Są okna wykonane z profili ALuplast, ale to jakie one będą zależy od producenta i rzeczy które on w nie włoży (lub pominie). Trudno zgadnąć czy te 700zł róznicy to dużo czy mało, ale tak na pierwszy rzut oka możesz ofertę okien z górnej półki technicznej porównywać do czegoś taniego (np. Audi A4 porównywane do Dacii logan). Ale równie dobrze może to być inaczej - Audi a4 "uzdrowione przez blacharza" udające dobre auto zestawione z dobrze zrobioną Skodą Fabią. Po prostu podałeś za mało info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts