ziele1985 24.08.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 W mieszkaniu mam położoną deskę barlinecką na lentex (folia+korek). Po ustawieniu mebli zauważyłem że podłoga idzie nieco w górę przy ścianie przez co meble odstają od pionu. Czy jest sens zdemontować podłogę od strony ściany i zerwać lentex by było trochę równiej i niżej? Dodam że jest to ściana od której rozpoczynany był montaż deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziele1985 01.09.2015 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Ktokolwiek coś doradzi? Czy będzie się dało od tej strony zdjąć i ponownie zamontować deskę? Czy trzeba będzie wyciąć pióra i kleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 01.09.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Można ściągnąc panel i deske barlinecką ze strony gdzie był rozpoczynany montaż i ponownie ją tam zamontować bez większego problemu. Sam niedawno robiłem tak z dwoma warstwami deski barlineckiej. O ile miałeś zachowaną dyletacje od sciany na min 1cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziele1985 03.12.2015 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Poradziłem sobie klinami pod meble. 7mm wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts