crok 24.08.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Witam, bardzo proszę o poradę . Chcemy aby nasz dach był deskowany i teraz tak :jaka jest kolejność ja na tych deskach ma być dachówka ?deski , na to folia a pod spodem również tylko inna ? z góry dzięki za poradę bo nie wiem potem o co mam zapytać p.dekarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 24.08.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Krokiew-deska-papa-kontrłata-łata-dachówka lubkrokiew-membrana wysokoparoprzepuszczalna-nadbitka na krokiew-deska-papa-kontrłata-łata-dachówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 25.08.2015 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 A dach ma być ocieplany ? Bo układ warstw przy użyciu skalnej wełny mógłby wyglądać jak na rysunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts