cieszynianka 24.08.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Przymierzam się do zakupu spalinowych nożyc do żywopłotu. Nie potrzebuję profesjonalnego sprzętu z górnej półki, ale nie chcę też, żeby to było jakieś jednorazowe badziewie. Bardzo proszę o radę na jakie parametry zwracać uwagę przy wyborze. Nie miałam jeszcze do czynienia z tym ustrojstwem, naczytałam się tylko opisów w Internecie. Każdy jeden model jest rewelacyjny, lepszy od pozostałych, a ja mam już zupełny mętlik we łbie. Poratujcie, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.08.2015 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Szanowny Moderatorze, czy mogę prosić o przeniesienie wątku do działu "Wymiana doświadczeń ogólnie"? Bardzo proszę, może tam ktoś się zlituje i mi odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buzzy 31.08.2015 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Na pewno liczy się moc silnika, w zależności jak grube gałęzie chcesz ścinać. Ja mogę Tobie polecić te, które używam - Grizzly BHS 2260 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.09.2015 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Dzięki. Może jeszcze ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyka51 08.12.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 WitamZapytam dlaczego spalinowe.Ja kupiłem w przecenie posezonowej w Niemczech ,dwa lata temu kosiarkę do żywopłotu Boscha na akumulatory litowe. Nie jestem w dom i nie mogę dokładnie max średnicy ciętych gałeżi. Mam ja od dwóch lat i uważam ,że był to ekstra zakup. Jest bardzo lekka i praca z nią nie męczy .Mam ok .70 m długości żywopłot z tui.Używam jej kilka razy w roku i na całe wyrównanie tego zywopłotu wystarczą dwa akumulatory .które kupiłem razem z nożycamiSpalinowe są dużo cięższe i długa praca z nimi może szybko męczyć . Miłego dnia J.Korona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.12.2015 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Witam Zapytam dlaczego spalinowe.Ja kupiłem w przecenie posezonowej w Niemczech ,dwa lata temu kosiarkę do żywopłotu Boscha na akumulatory litowe. Nie jestem w dom i nie mogę dokładnie max średnicy ciętych gałeżi. Mam ja od dwóch lat i uważam ,że był to ekstra zakup. Jest bardzo lekka i praca z nią nie męczy .Mam ok .70 m długości żywopłot z tui.Używam jej kilka razy w roku i na całe wyrównanie tego zywopłotu wystarczą dwa akumulatory .które kupiłem razem z nożycami Spalinowe są dużo cięższe i długa praca z nimi może szybko męczyć . Miłego dnia J.Korona Dzięki za odpowiedź. Elektryczne na kablu nie wchodzą w grę, bo chaszcze do przycinania są w sporej odległości od domu. Spalinowe niemożliwie ciężkie, ale bardzo podoba mi się pomysł z tymi akumulatorowymi. Nie brałam go pod uwagę bojąc się, że co kawałek będzie je trzeba ładować. Czy możesz podać jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dianek 25.02.2016 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 teraz s w castoramie promocje na nożyce do żywopłotu to sobie zobacz. wiem bo rodzice wczoraj jakies kupili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monach 03.03.2017 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Mam spalinowe firmy stiga, kosztowały około 700zł, koło domu w zupełności wystarczą...jeśli szukasz coś konkretniejszego na długie lata i konkretniejsze strzyżenia to mogę polecić husqvarna'y, którymi też nie raz pracowałem, ale to już koszt chyba około 1500. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kortu 28.09.2017 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Również mam nożyce marki Grizzly, z tym że model EHS 500T. Za tą cenę to warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts