tenzi 25.08.2015 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Witam pewien specjalista wykonywał u mnie remont generalny kuchni (mam umowę) po ukończeniu po pewnym czasie sąsiad zapukał do mnie i poprosił o schabowe ( które właśnie przyrządzałem)zdziwiony jego przenikliwa wiedzą na temat działalności w mojej kuchnizlustrowałem instancję okapu okazało sie ze odprowadzenie okapu zostało przymocowany do ściany (jak na załączonym obrazku ) warto tu zaznaczyć że w umowie(która sam przyniósł) miał zapisaną kare(procentowa wartość umowy) za przekroczenie terminu oddania prac(340zł/dzień) a był juz sporo po terminienie pomierzył tego na początku, za montaż okapu wziął sie pod koniec po płożeniu i pomalowaniu ścian gips kartonowych i zmontowaniu kuchni wiec ew naprawa mogła by trwać kilka dni czy to podpada pod oszustwo ?czego mogę sie domagać od wykonawcy ? i ew ile będzie kosztować przywrócenie tego do stanu używalności przez profesjonalną ekipę budowlanąoryginalny kanał wentylacyjny jest jakiś 30 -40 cm w prawo tiny pihttp://i59.tinypic.com/b6zr6d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts