Langi_84 25.08.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Witam Chciałbym poprosić Was o poradę. Jak wykonać połączenie zaraz pod koszem lukarny z główną połacią dachu. Chodzi mi o miejsce zaraz pod okapem lukarny, w nim będzie spływać woda z kosza oraz z rynny daszku. Wg. mnie miejsce jest to bardzo narażone na przeciekanie. Nie wiem jak to wykończyć, czy ułożyć taśmę typu Wakaflex i na nią pas nadrynnowy, a następnie rynnę koszową, czy może tylko samą rynnę koszową dobrze wyprofilować? Na fotkach przyłożone mam tylko po kawałku taśmy i pasa aby zobrazować plan działania. Może radzicie coś lepszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 26.08.2015 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Pierw blacha podrynnowa , wywinięta na dachówkę . Na nią koszówka. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 29.08.2015 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Pytasz kolejny raz o to samo. Po co? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts